hogmark.com

 Hogmarkarnas hemvist!

Åsa

Inom Hogmark & Hogmark AB sysslar jag företrädesvis med administration, projektledning, marknadsföring och originalframställning.

Folkhälsa

Jag har sedan 2004 en magisterexamen i Folkhälsovetenskap från Karolinska Institutet och är speciellt intresserad av kopplingen mellan kultur och hälsa.

Livsmedelstillsyn

 Sedan juni 2009 innehar jag en magisterexamen inom ämnet livsmedelstillsyn från SLU i Uppsala.
Mitt examensarbete genomförde jag vid avdelningen för Bygg och Miljö, Gävle kommun. Den slutliga rapporten bär titeln “Vad gör en livsmedelsinspektör egentligen? en studie om yrkesrollen sedd ur olika perspektiv”. 

Folkmusik

Blomsterbukett Jag började spela nyckelharpa 1988 och erhöll Zorns silverdiplom 2004. Jag har alltid varit intresserad av sång i alla dess former. Under årens lopp har jag tillägnat mig en stor repertoar inom den folkliga vistraditionen som jag gärna delar med mig av på kurser, visstugor eller varför inte som bensträckarpaus på en konferens. 1996 tog jag min examen som folkdanspedagog vid Danshögskolan i Stockholm. För mig är dans visuell musik och i min undervisning arbetar jag mycket med interaktionen mellan dansare och musiker. Var med och startade Eric Sahlström Institutet och var dess första verksamhetsledare.

Vallonbruket

Sedan 2007 är jag auktoriserad vallonbruksguide med inriktning på Dannemora och Österbybruk. Jag guidar på svenska, engelska och franska.

Kalaskock

Mat är en av mina stora passioner yrkesmässigt såväl som privat. Att få njuta en god måltid i trevligt sällskap värmer själ och hjärta. Framöver hoppas jag kunna lägga ut smakliga matnyttigheter som kan inspirera till egna kulinariska försök.

Verkställande Mamma

Åsa och småbjörnarnaJag är mamma till två fina björnar (Ambjörn och Torbjörn) som bland annat agerar hemmagym, chefsutvecklare och tränar upp både min förhandlingsteknik och mitt tålamod till olympiska höjder.